Mai 26

Čempionu Brokastis Nr. 16

Čempionu Brokastis Nr. 16

16. Čempionu Brokastis bija īpašas. Tajās viesojās trīs ievērojami vīri ar trīs gardiem stāstiem angļu mēlē.

Kā pirmais mūsu draugus un klausītājus uzrunāja pats Crispin Porter +  Bogusky priekšsēdētājs Čaks Porters. Viņa pieredze reklāmā aizsākās, pirms daļa no brokastotājiem bija dzimuši, tāpēc droši var teikt - viņš zina, ko runā. Dažas no Čaka mācībām: Popkultūra ir valūta un konsekvence ir laba, bet pārsteigums vēl labāks. Čaks citēja slaveno reklāmistu Bilu Bernbahu, kurš reiz teicis, ka reklāma nav zinātne. Zinātne reklāmai var palīdzēt, taču zinātne nevar radīt stāstu. Tā ir māksla. Pilns Čaka video.

Otrajā ēdienā TechHub Riga valdes priekšsēdētājs Andris Bērziņš servēja pieredzes stāstu par Rīgas Silīcija ieleju - kas ir Start up(i) un kā tie dzimst? Māksla nav no vienkāršajām - uzņemies risku. Ļaut sev izgāzies. Uzņemies risku vēlreiz. Atkal izgāzies. Uzņemies vēl vairāk riska un nomirt. Līdz vienreiz izdodas. Skarbi, bet cerīgi, ja vien spēj mācīties no kļūdām un fokusēties uz savām stiprajām pusēm. Andris Bērziņš arī atzīmēja, ja lieli uzņēmumi nākotnē vēlas būt veiksmīgi, viņi var daudz ko mācīties no startu-up uzņēmumiem. 

Ar desertu viesus šoreiz cienāja pats Vincenta šefpavārs Mārtiņš Rītiņš. Kas ir pasaules labākais restorāns, kādas ir Latvijas restorānu stiprās puses un kāpēc Times restorānu apskatniekam un vidējam latvietim ir diametrāli pretēji viedokļi uzzināsi, ja noskatīsies video.

Labu apetīti!

Komentāri

Jaunumi

Rādīt vēl
Vai pārlekt uz gadu
DDB Latvia
Brīvības 40, Rīga, LV 1050, Latvia
+ 371 67288265
magic@ddb.lv
Vairāk
Zīmolu tops
Čempionu brokastis
Social Media
Worldwide
Visas tiesības rezervētas, DDB Worldwide Communication Group Inc © 2017